Tässäpä tämä meijän tuhooja :(
Kävi kodinhoitohuoneessa ihan muuten vaan syömässä tyhjillään olevan akvaarion puhdistajan ja taustakuvan. Omapa oli vikani ku en sitä ollu varastoon laittanu. Vaan ottaa vähän pattiin kyllä!2050959.jpg
Kaulasta roikkuu akvaariontaustan riekaleita. Pitipä sitä sitte örkkiäkkin pitkin lattioita kun tuli kaikkea johdon pätkiä ja muuta koiralle sopimatonta syötyä, kun kuuluupi näköjjään meijän Vilin ruokavalioonki kaikki mitä vaan irti saapi revittyä!
Vaan on se kuitteski aivan ihana koiran alku! Tuhotöistä huolimatta. ;)
Onni ettei menny suolet tukkoon!

Eemeli on soppeutunu meille tosi hyvästi. Paitsi viikon ku oli ollu meillä niin oli huolestuttavan masentunu ja rupes juoma ja syömä lakkoon . Pitipä väkisillä syöttää ja otettiin sisälle seuraksi sinä päivänä. Siitä se sitte piristy et aamulla rupes taas ruoka maistuun ja kaikki oli hyvin.
2051042.jpg
Sen jäläkkeen ei masennuksia oo ollu.
2051067.jpg
Kyllä tuo vanhin tyttö siitä huolen pittää siis seurapuolesta. Ja kyllä Eemeli meijän lapsiin onki enempi kiintynyt. Tiiä vaikka innostus kavereita sille hommaan.Noita vuohikuttuja kun meillä ei vielä oo. Kaneja, pässejä ja lampaita sillä jo naapureina onkin :)