No nytten on hirsikehikko pystyssä. Eilen Tero sitä kokosi isänsä kanssa yömyöhään. Appi tuli kaivurilla apuun kun alko ylimmät kehikon hirret olleen liian raskaita nostella. Kyllä minusta tuntu kun me sitä  välissä kahestaan Teron kanssa koottiin, et minä oon aina väärässä paikassa ja huonossa asennossa ;) Mutta saatiin me laitettua neljä tai viis kiekkaa paikoilleen . Sitte piti lopettaa kun nuorimmainen poika heräsi päiväunilta. Onneksi satiin apua ei siitä ois muuten mittään tullu.  Mutta nyt ompi pystyssä. Pittää laittaa oikkeen kuva.
 1953479.jpg
Minusta nuo vanhat hirsiladot on kauniita. Harmi ettei niitä ennää kauheesti pelloilla näy. Katto laitettaan sitten ku ompi enemmän aikaa. Se pittää tehä kokonaan uudestaan.

Mulla on ollu jo kauan aikaa semmonen seinäkellon rämä kaapissa, joka ruukkas käytössä olessa käydä sillon kun halusi ja ylleensä sillonki näytti väärää aikaa! Sain idean Nukkekoti elämää kirjasta, että voisin tehdä siitä miniatyyri huoneen. Ajattelin tehdä siitä meidän kotitonttu pariskunnalle kodin. Lapset kyseli, että missä ne tontut sitte on? Sanoin et jos jouluksi tulisivat kun sais sen valmiiksi. Eniten askarruttaa sen valaisun laittaminen kun en oo niihin ohjeita löytänyt. Saa nähä minkälainen tulleepi. Tässä  kuva kellosta.
 1953481.jpg
Olen jo yläkerran tapetoinut. Ja se tonttu pariskunta pitäs taiteilla sitte sinne. Kyllä jännittää. Miten sitä ossaa ruttusia nukkeja tehä :)

Hei muuten meidän minimunien tekijä paljastu. Oli juuri menossa pesään niin nappasin kuvan. Ja minä kun pidin sitä yksilöä kukkona :p Noh joskus sitä erehtyy. Tässä se on itse teossa.
1953305.jpg

Seuraava kuva on minusta niin huvittava että piti laittaa se loppu kevennykseksi x) Siinä on meidän porukkaa syömässä.
1953310.jpg
Ja kaikille ois ollu oma kuppi vaan toisten kupit on vaan houkuttelevampia !