Tällä viikolla en oo kerinnykkään yhtään lammasta ja remppakin on vielä kesken. Viikko men plörinäksi kun on sairastellu tuo mies. :(  En sitte raaskinu ammaksi jättää kuumeista ukkoa.

Käytiin viikonloppuna mummolassa ja otin muutaman kuvan kissan pennusta, joka sinne anettiin
1960739.jpg
ja sitte mun pikkusiskon söpöstä Roope marsusta. En vaan saanu kunnon kuvaa siitä, kun oli niin sukkelalla päällä ;
1960747.jpg
Otin lampolassa käydessä kuvan aiemmin keritsemästäni lampaasta Prinsessasta. Siihen on jo villa alkanu kasvaa kerinnän jälkeen niin ei oo semmonen vasta keritty kuva mutta kaunis emä siitä tuleepi.
1960754.jpg
Nyt on ruvennu keritäki sujuun kun on jo kokemusta jonkin verran. Ei oo selkä niin kovilla kuin alussa.
Onneksi!
Lampaatkin on oppineet uudelle kerintätelineelle niin ovat jo melko rauhallisia. Suosittelen että kukaan aloittelija ei jätä kerimättä sellaista uuhta, joka karitsoi kerintäajan lähellä. Eli keritse lammas ennen karitsointia. Ne muuttuu semmosiksi hyppyheikeiksi että ette usko. Mulla on viime keväällä siitäki kokemusta. Se uuhi oli aivan vaukona kun ei pytynyt olleen aivan lähellä karitsaansa. Vaikka tämä nukkui sen jalkojen juurella kerintäpukin vieressä. Hyppeli ja huusi ja vikuroi minkä kerkesi. Tämä oli mulle täys yllätys kun oli edellisellä kerralla kerittäessä todella rauhallinen ja luottavainen. Silloin sillä ei ollu karitsoita.
No nyt oon siitäki asiasta viisaampi.

Tässä on kuva meidän Kilusta, sitä hirvittää kun Vili hyppii innokkaasti  vieressä. Kilu ei oo vielä kotia löytänyt. Saa nähä miten käy. Komia se ompi tykkään harmaista kissoista.1960770.jpg