Täällä on tullu lunta jonkun verran. Pakkastakin on vähän, ettei oo niin kurainen keli.
 Pyssyis vaan pakkasen puolella ois koiran ja kissojen kans helpompaa.
Tämä viikonloppu meni lampolaa viimmestellessä. Teron pikkuveli oli kaverina ja minäkin pääsin hommiin, kun Teron pikkusisko oli ammana. Lapset oli aivan mielissään on se niin mieluinen hoitaja :)
Eemeli on ollu kyllä niin suloinen.Se pääs rempan ajaksi ulos lasten kanssa, vaan en kerenny ottaa siitä kuvia, kun oli kiire. Nyt kyllä jäläkkeen päin harmittaa :(  Hyppeli lumessa ja juoksi ja heitteli takajalkoja korkeelle. Kyllä nauratti kun kanat kahteli kanalan ikkunasta ja ihmetteli et mikä kummajainen se tuolla loikkii!
 Eemeli on odotetusti aivan sylivauva. Pullo ruokituista tahtoo semmosia tulla.
2068427.jpg

Lampaat ei ollu moksiskaan kun pojat kolisteli siellä. Sirkkelin ääntä vähän säikähtivät. Siis kaikki muut lampaat paitsi Nelli se vaan märehti ja seisoi  poikien lähellä :) Varma hermonen kaveri.
Tässä se Nelli on.
2068462.jpg
Salli iskee silmää ;)
2068471.jpg

Viime viikolla laitoin Aksun uuhien joukkoon. Raukka itki koko päivän pässikavereita. Sitte kun  menin ite aitaukseen ja laitoin Aksun erään valmiin lampaan takapäätä haistelleen unohtu poikamies elämä samantien ja rupes pässiä hymyilyttään. Pittää jokus kameralla kytätä ja ottaa kuva pässin hymystä se on huvittavan näköistä ku lampailla ei oo etuhampaita ollenkaa.
Oon sen muutaman kerran tosi hommissa nähny, joten toivotaan parasta !
Tulisi nyt sitte keväällä niitä karitsoita. Toivottavasti osa ois ruskeita.