1910993.jpgTänään olen aloittanut sivujeni tekemisen, ja kaikki on vielä opettelua. Mutta kait se tästä sujuu. Ajattelin ruveta kirjoittamaan elämästäni eläinten kanssa
.Minulla on tällä hetkellä 10 lammasta 4 pässiä. Pässeistä osa myydään. Ovat tämän kevään karitsoita. Kanoja on 8 ja 1 kukko 8 tipua, 4 kania, 2 kissaa, 4 pentua, paimenkoiran pentu. (harjoittelemme vasta paimennusta koira sekä minä) sekä kaksi syöttö sikaa.
 Aamulla kun menin tipuja ruokkimaan oli muutama tipu navetan rappusilla irrallaan. Oli siinä miettimistä miten saada ne kiinni. Olivat niin hätääntyneitä kun emoa ei näkynyt. Sain ne kaurahiutaleilla houkuteltua takaisin. Mutta se miten olivat navetasta karanneet on kyllä arvoitus!
 Sitten kävin niittämässä pässeille heinää. Niitto paikka on aika lähellä sitä paikkaa missä possut Einari ja Nasukka majailevat. Voi sitä kiljumisen konserttia kun mutakuonot huomasivat että en niitä vielä ruokikkaan. Kun noustaan takajaloilleen ja kiljutaan mitä kuonosta lähtee saa aika mojovan tausta äänen.Mutta helppoja ne possut ovat hoitaa kun on makkuu paikka ja vettä ja ruokaa ovat tyyytväisiä. Tosin ovat muutaman kerran karanneet ja olleet kotitalon rappusilla oottelemassa sapuskaa. No ovat olleet onneksi nälkäisiä ja saatu ruualla houkuteltua takaisin omaan karsinaansa:)
1816359.jpg